mandag 22. juni 2009

LONGBORAD

JEG ER HEKTA!! Det er det eneste jeg gjør når jeg er hjemme om dagen! Jeg har også en fast partner, som alltid er med meg! DANIELLE! min faste longboard venn. Det er så utrolig gøy å cruise på longboard med hu. Vi monger, kjører, roper, ler og har det driit artig. Dette skal gjøres mer! PRØV DET UT!!


-Anniken

lørdag 20. juni 2009

mitt livs største mareritt

Nå har jeg nettopp overvunnet en liten frykt! Jeg er nemlig LIVREDD for hunder. Det er ikke bare litt, men jeg gråter nesten når jeg ser dem. Jeg får en skikkelig grøssning når jeg ser en hund og trekker meg så langt unna det er mulig. For 2 år siden fikk tanta og onkelen min er rottwiler eller noe, og denne hunden har jeg blitt veldig glad i. Det er den eneste hunden jeg virkelig tørr å se på. Han er faktisk utrolig søt. Men alikevel, så har denne hunden også vært skremmende. Idag var onkel og tante med familien og en familie til på besøk hos oss. Dette var kjempe koselig og jeg ante fred og ingen fare da jeg satt oppe å spiste. Da jeg litt senere gikk ned, fikk jeg en STOR oppgave. JEG skulle gå tur med den store hunden; JUNIOR. jaja, tenkte jeg og gikk av gårde sammen med Danielle. Det var faktisk ikke så skummet. Det var en vanlig tur føltes det ut som, til junior begynte å dra. Jeg har aldri trodd at en hund kan være SÅ sterk. Jeg måtte til slutt sette med ned, for å holde han igjen. Men det ble en kjempe koselig tur tiltross for en møkkete rumpe, og litt bæsjeplukking. Jeg fikk meg til og med en kjempe koselig prat med DanielleStavsbergskolen

-Anniken

torsdag 18. juni 2009

Vitnemål

I morgen er den store dommedagen. Vi får karakterene. I år tror jeg det kommer til å gå helt greit med karakterene, men ikke noe WOW. Det ble nok litt for mye slurving på slutten av året. Litt for mange; skal bare vente til este gang, jeg gidder ikke å lese såå mye. Jeg kan jo lese i morgen. Men det gikk bra nok til at jeg kommer inn til neste år. Det er jo ikke det at jeg er lei skolen, for det er jeg jo. Jeg tror det er det at jeg har gått på skole i 11 år og begynner å bli motløs. Men 1.klasse har gikk meg mange nye opplevelser, etter 10 år på friskolen. Jeg vil si det har vært et fint år i 1. klasse, som jeg kommer til å savne. Det har skjedd mye morsomt, mye trist og mye rart på katta. Som for eksempel: jeg har falt ned hele trappa ved kantina, vi har løpt rundt og lekt vi har CP, vi har hatt de største latterkrampene i de lilla sofaene og masse masse mer. Vi har hatt det så utrolig gøy på grupperommene, hvor vi har gikk helt blaffen i skolen og bare kost oss med hverandre. De fleste fagene har vi hatt rare og interessante lærere i; skumle, stygge, strenge, store, snille, kjedelige, illeluktende og koselige. Men de fleste kommer jeg til å savne, på en eller annen måte. Men mest tror jeg at jeg vil savne Gunnar. Gunnar var en veldig streng lærer med en gang, som alle skydde. Men ettersom mnd. har gått har vi blitt kjent med han, har vi blitt kjent med den koselige Gunnar, som faktisk bryr seg. Menmen, nå er det snart ett nytt år som 2. klassing og nye muligheter.
Så, dette var en kort oppsummering av 1.klasse.

-Anniken

tirsdag 16. juni 2009

Noen bilder fra helgen







Kardemommeby


Når jeg var liten kunne jeg både klatremus og kardemomme by utenatt. Nå for en mnd tid siden satt jeg barnevakt for 6 barn. Egentlig var det bare 2, men alle nabobarna og. Dette ble som ventet masse bråk, så jeg satt dem ved bordet, ga dem litt frukt, og satte på CD´en som lå i cd-spilleren. Jeg fant ut noen sek senere at dette var kardemomme by. Jeg fikk en skikkelig godfølelse da den første sangen kom. Det er så utrolig lenge siden jeg hadde hørt dette. Etter denne episoden har jeg hatt alle sangene på hjerne konstant. Det er ganske koselig, men til tider blir det litt mye med kardemommelov sangen. Men til dere som ikke har hørt på kardemomme by på en lang stund, vil jeg anbefale det på det sterkeste.

-Anniken

mandag 15. juni 2009

MAMMA´N MIN

Idag kom mamma endelig hjem fra Roma. Det var deilig å endelig få henne tilbake, selvom det bare hadde gått 4 eller 5 dager. Mamma er en jeg ikke kan leve uten. Jeg blir gal av de to andre i huset, så hun trengs. Selvom hun noen ganger er litt slitsom og masete, er hun det beste jeg vet. Det er ingen jeg er mer glad i, og ingen jeg kan bli mer frustrert over. Mamma´n min er den beste i hele verden. Det er INGEN som har en bedre. Jeg ville ikke gitt noenting for å bytte henne ut heller. Hun er også et stort forbilde for meg. Alt hun gjør, gjør hun bra! uansett hva det er. Jeg vet ikke hvordan hun for det til, men hun er flink til alt. Jeg er mer glad i mamma´n min en noen kan tenke seg! Den beste mamma´n i HELE verden, det er min mamma.-Anniken

søndag 14. juni 2009

Alene

Nå sitter jeg hjemme alene. Helt alene. ingen er her. Jeg vil ikke være alene. Mamma er i roma. Uten meg. Hun dro uten meg. På jentetur. Jeg er jente. Hun dro med damene. Hun etterlot meg. Pappa er i bursdag. Det var mannebursdag. Jeg er ikke mann. Han etterlot meg. Jeg er alene. Filip er med kamerater. Jeg er ikke hans kamerat. I følge han. Jeg synes jeg er det. Det gjør ikke han. Han etterlot meg, også. Jeg er alene, hjemme. Jeg spiser cockie-deig. Jeg leser boka mi. Jeg koser meg. Jeg tenker på fæle ting. Det liker jeg ikke. Tankene vil ikke gå. Jeg vil ha noen her. Nå.

-Anniken

onsdag 10. juni 2009

back in track


sånn!
da var begge speiderturene ferdig for en stund! Den siste speiderturen nå i helgen var på Flisa. Vi var 28 stk. som skulle ut på kanotur. Det var kjempekoselig og vi hadde det utrolig gøy sammen. Vi grillet bananer med sjokolade, pølser, epler, og marshmallows. mmmm.. veldig digg. Det var bare 1 lite problem. Dere skjønner, for at det skal være mulig å paddle i en elv med masse store steiner, må det være minst 40 cm med vann. Denne helgen var det ca 25 cm med vann. Det vil si at jeg måtte gå 2,5 av 4 mil i vannet, mens jeg dro kanoen med ulrikk oppi. Det var sykt tunt! veldig tungt!JADA, superartig og supertungt! Menmen, det var bare 2 dager jeg måtte dra da. Den siste dagen var det faktisk mulig å paddle! Jada, så jeg vasset masse, med hull i støvlene og vann opp til låra under regnbuksa. men, det ble jo en koselig tur, selvom det ble 28 myggestikk, 4 av 4 bukser var våte, 5 av 5 sokkepar var våte og 2 av 2 skopar var våte :) men, det beste med hele turen var faktisk å sette seg i bilen på veg hjem! utrolig digg!

ILU speider´n

-Anniken

fredag 5. juni 2009

GJETT HVA?! ... speidertur igjen

joda, nå skal dere høre. I speideren, som jeg er leder i, er det turer 2 ganger i året! I år har disse turene blitt satt til helgen etter hverandre! JIPPI.. NOT. så, nå om ca 2 timer sitter jeg i en kano med 2 små gutter på 10 år, og skal lære dem hvordan IKKE velte, slik at jeg blir våt! Vi skal paddle og paddle og paddle.. og gjett om jeg gleder meg? neida.. Jeg føler meg helt ærlig ikke klar for å begynne å pakke ned sovepose og ullundertøy og styr og stell nå. Nå vil jeg være hjemme denne helgen! men det er umulig. Jeg skal sove i lavo, og kose meg ute i naturen jeg! Jeg skal grille pølser, spise rett i koppen, kanskje velte i lavoen og bli kjempe våt, kanskje til og med sove i våt sovepose! Nei, dere får være takknemlige dere skal være hjemmei sengene deres gode mennesker.
JESS, så snakkes etter helgen a folkens!

-Anniken

onsdag 3. juni 2009

klarer ikke å komme til poenget!

idag var det helt sjuukt på skolen.. vi hadde det så sykt gøy ass, skulle ikke tro det engang. vi bare lo og lo og lo og lo.. jaja, dere skjønner fortsettelsen. Vi hadde det så sykt gøy, ja helt sykt. Om det bare hadde vært sånn, så skulle jeg ha gledet meg til skolen, men neidaa.. Vi gjorde ikke noe nyttig på skolen idag, ingenting. Vi så på en film, og når den var ferdig dro vi hjem. Hvorfor var du der da? AHHH, blir gal. men, ikke det som er poenget heller, NÅR skolen var ferdig er det som er poenget! joda, vi fikk som vanlig med henriette til å bli med oss jentene som hadde fri vi!! haha, sykt gode overtalere. Men, vi trodde det skulle blir sol idag vi! Noe det IKKE ble. NEida, idag ble det bare plutselig haggel, akkurat når jeg og henri og julie var på vei til by´n. Men, da igjen vet dere, da kom sem å hentet oss, så det ble ikke noe problem, og hele dagen var reddet, kunne man ønske. Jeg jobbet fra 2 til 6 og var slite etterpå.
I morgen har det seg slik at jeg har en oppfølingsprøve i matte, siden jeg ligger på vippen mellom 5 og 6. Derfor skulle jeg være flink jente å jobbe med matte idag vettu, men ble det noe av? neidaa... hvorfor skal det alltid være slik at uansett hva du gjør, så ender man opp enten på facee eller blogg. Det liker jeg ikke! For jeg må øve. Men nå er det for sent, så jeg får legge meg..

SÅ god natt!

- Anniken

02.06.2009

sto opp
spiste frokost
syklet til skolen
var på ksolen
dro hjem
spiste lunsj
pratet med mamma
sov litt
dro på  b&m
kjøpte bikini
kjøpte sko
dro på gartnerti
farmor kom
bestillte pizza
telte sko
rydda sko
gjorde matte
var på facebook
pussa tenner
vasket sminke
la meg
SOVNET

tirsdag 2. juni 2009

for mye sko?

ER 44 PAR FOR MYE?