torsdag 23. juli 2009

SPANIA

Nå har jeg ikke skrevet blogg på lenge, og det er litt kjedelig. Men denne uken som kommer blir det nok enda mindre, for jeg skal til Spania. Det blir sykt digg. Samtidig,  blir det litt kjett, siden det bare er gutter i den andre familien, Menmen, jeg får kose meg med mamma og slappe av i sola å bli brun!
Har også en ganske spontan og artig dag med Henriette jeg må fortelle om, men det får jeg ta når jeg kommer hjem!
snakkes!

- Anniken

søndag 19. juli 2009

mamma da

Mamma da! hva er det du gjør med datteren din har de fleste sagt til mamma de siste dagene. For dere skjønner, onsdag kl 18 passet jeg på to jenter og en gutt på 3 år. Når vi fant ut at vi skulle leke batman, ble de to jentene litt redde og jeg tok dem opp på armen. Det var i dette øyeblikket jeg så mamma og pappa kjøre mot meg i mini cooperen. Jeg løp ned for å si til pappa i vinduet at noen så etter han. Da jeg sto i vinduet å pratet fant mamma ut at hun ville rygge litt, og jeg som hadde foten min under hjulet fikk svi for dette. Hun begynte å rygge nedover fotsåla mi, så jeg måtte sette med ned, pga at foten ble presset ned. Hun rygget videre og kjørte helt til jeg ropte stopp! Da var hu ca midt på leggen min og jeg hylte. Jeg hadde da en veldig vond fot og to unger som så forskrekket på meg. Menmen, jeg var heldig og ingenting farlig skjedde! Men krykker ble det allikevel, til noen på toppen spurte om de kunne be for meg, og helt serr, foten min ble HELT bra på 2 sek!!
-Anniken

fredag 3. juli 2009

bye bye love

Nå går den. Det fineste i hele verden, skal forsvinne fra meg. Jeg har synes det er det vakreste vi har hatt helt siden vi fikk den for 4 år siden, men nå, om 1 time, forsvinner den for alltid. Ikke det at den går så veldig langt, eller at jeg ikke får sett den igjen, men den er ikke MIN lenger, og jeg vil ha den. Den er utrygg, og usikker, men den er fin. Og det er noe av det viktigste for meg. Men, er jeg heldig, tar nok Ole med meg på tur, så jeg kan kose meg med den søte minien min igjen.


-Anniken

torsdag 2. juli 2009

mac´en min


min mac er ødelagt for 3 gang. Det er helt teit. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men jeg tror det var en komplikasjon forrige gang den var på reparasjon, og at de etter å ha byttet ut topplokket, satte på den nye feil. De klarte også å ødelegge batteriet, som nå ikke fungerer. Men dette er ikke så veldig trist i seg selv. Det verste er vel at jeg må låne mammas om det er noe. Og det er det ofte. Det betyr også at jeg ikke får skrevet nye ting på bloggen min. Eller vært så mye på facebook som jeg ønsker. menmen. Jeg får prøve å overleve. Det er vel egentlig sunt for meg.