tirsdag 26. januar 2010

nytt design

nytt design, midlertidig. Hva synes dere?
-Anniken

mandag 25. januar 2010

TRYSIL + fisheye


Nå er vi på igjen, etter en lang og god helg i Trysil. Jeg har fått stått to dager på snøbrett, også kalt snowboard. Denne helgen er vel den helgen jeg har fått mest ut av på lenge. Jeg har lært meg masse nytt på snowboard med Denice. Jeg har kost meg MÆTT med venner. Jeg har fått lest fysiikk (til min egen overraskelse). Jeg har fått sett på pippi langstrømpe og svein og rotta. Jeg har fått sendt meldinger med masse gode venner. Og jeg har fått rotet massse mer på rommet mitt.

I dag ble jeg overlykkelig da jeg kom hjem fra skolen, for da lå den nye fisheye-linsen min å ventet på meg i postkassen. ÅÅÅ som jeg er gla
d. Jeg elsker den. Den er en av mine favoritting nå, for jeg har faktisk en liste med ting jeg liker mest i verden. Jeg skal vise dere den i morgen.
et bilde av oss, fordi vi er så søte
-Anniken

onsdag 20. januar 2010

HAWAII

nå sitter jeg i stua med alle i klassen til mamma som skal være med til Hawaii, og planlegger turen. Åååå, som jeg gleder meg. Dere aner ikke hvor digg det skal bli å dra vekk, bare dra vekk fra all dritten her på hamar i 4(!!!!!) uker! vi skal først 1 uke til LA, hvor vi skal hjelpe til med fattige barn og horer. Litt shopping blir det jo og, men jeg sparer det meste til New York. Etter en uke i LA stikker vi 13 dager til HAWAII


ååå som jeg gleder meg. mehe. Og til slutt, skal vi 1 uke til New York til shopping!
JEG GLEDER MEG

-Anniken

fredag 15. januar 2010

portofolio

på mandag, eller egentlig på torsdag som var skulle jeg ha levert portofolien min i trykk og foto på skolen. Men siden læreren ikke hadde skrevet ut bildene mine blir det til mandag i steden for. I portofolioen min skulle jeg ha alle bildene vi har redigert og tatt gjennom året. Disse bildene ender opp i min portofoilio. (fargene er litt dårlige her)

- Anniken

torsdag 14. januar 2010

lenge siden


jeg har ikke blogget på lenge! wihi.
det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt lyst! og ikke har hatt noe å blogge om. Men i dag er starten på det nye liv. Jeg skal begynne å blogge igjen. klar, ferdig, GÅ!

om det er noe dere vil jeg skal blogge om, så si ifra. okei? FLOTT
-Anniken