torsdag 25. februar 2010

L.A.

YEAH! jeg er i LA. hvor fett er ikke det! tok et døgn ekstra å komme hit, siden lufthansa selvfølgelig skulle streike. men koste meg på reise i 40 timer for det! i går hadde vi fridag. Det var kjedelig, neida, det var så gøy så! vi koste oss med å shoppe, dra på verdens beste resturant andwe had some fun! Vi var innom victoria secret, abercrombie, og masse andre butikker! I dag har vi vasket 7 bussen, og jeg er imponert over meg selv! men nå skal jeg spise lunsj! legger ut bilder etterpå!
-Anniken

torsdag 18. februar 2010

BEST



ine sofie er her!elsker det. men snart får jeg ikke sett henne på 4 uker! trist

onsdag 10. februar 2010

min siste dag

Min siste dag som Umyndig! HEHEHHE. love it.
-Anniken

tirsdag 9. februar 2010

SKO-SKO-SKO


hei og hopp, dere er topp!
og DET er de nye skoene mine og! jess. jeg digger digger dem liksom. har gått og ventet på dem 1 år nå. og endelig kom de. på Lørdag når jeg jobbet sto det 60 kasser med vans som vi måtte rydde og ordne, så det var gøy!

fredag 5. februar 2010

Bakemester harepus


Jeg er sykt flink til å bake! det tror jeg alle som har smakt kakene mine kan skrive under på. eller hva? eller noen ganger i alle fall. for noen ganger, slik som sist, så ender brownien opp i en skål for den er så rennende. eller bollene utover som en stor kake. Men men, når det først går, DA er jeg drit flink

om dere vil smake, så er det bare å si ifra.. da skal jeg bake til deg! Hvor kult er ikke det!
noen som vil smake?
-Anniken

onsdag 3. februar 2010

TO DAY


Et bilde av oss, fordi vi er så søte!

i dag har jeg fått gjort mye. både fornuftig og ufornuftig. jeg er stolt av meg selv! klapp på skulderen. i dag tidlig måtte jeg faktisk stå opp kl 6! vet dere hvor tidlig det er for meg, som nesten ikke klarer å stå opp kl 7 en gang. Grunnen til at jeg måtte stå opp så tiden var at jeg skulle på langkjøring. JESS. sitte mange timer i en bil med en jeg ikke kjenner, siden ikke cato har langkjøringer. det var skikkelig kleint. så det så. etter det har jeg vært på skolen i kjemitime og hatt nynorsk skriveøkt. superfun. Jeg er også så flink at jeg jobber i dag! takk, jeg vet jeg er flink. Man trenger jo å tjene lit penger, siden jeg skal til HAWAII som jeg sikkert har sagt før. åååå, som jeg gleder meg. 4uker, uten fravær i USA.men noe av det som er best med denne uka, er at jeghar faktisk ryddet romme mitt! Dere burde se det!
og siden jeg digger meg sjæl så mye, så skal dere et fint bilde og!

-Anniken digger dere dere selv?