mandag 26. september 2011

Hapuna

jeg vil egentlig bare starte med dette bilde jeg fant av pappa, hos de jeg bor hos nå......


I dag har vært en lang dag. Vi startet dagen i kirka kl 9, siden mamman i huset er leder for noen greier der. Nadia, Alena og jeg bestemte oss for at vi kjedet oss litt så vi fant en liten venn, som fikk navnet toothless.

Senere dro vi til en av mine favoritt strender som heter Hapuna. Den er kåret til en av verdens fineste, og alt er perfekt der

lørdag 24. september 2011

Første dag på stranda

I dag var Alena, Charis, Chad og jeg på stranda i noen timer. Det var overskyet men veldig varmt, men jeg holdt meg på land denne gangen. I busken over der jeg satt, var det 13 store edderkopper. Det er de ekleste og største edderkoppene jeg noen gang har sett. Alena sa de ikke var noe farlige, men jeg er ikke så stor fan av dem uansett.
Midt i ser dere den ekle edderkoppenAmerican styleNår vi kom hjem spiste vi god amerikansk mat !

Kailua Kona

Nå er jeg fremme i byen jeg skal bo som heter Kona. Jeg kom dit sent i overigår, og møtte familien jeg skal bo hos en uke, på flyplassen. De har fem barn og sikkert over 100 dyr. På rommet der jeg sover er det 2 undulater som vekker med kl 5 hver morgen.

dette er stedet jeg skal bo i en uke nå

Charis i midten ble 15 år i går, så vi feiret med corndogs, is og kakeVekta mente jeg hadde gått opp noen kilo...


Uansett jeg trives utrolig og menneskene her er så bra. Jeg har ikke fått vært på stranda eller noe, men satser på at det kommer en dag snart

onsdag 21. september 2011

ÅPEN

Da kan jeg endelig erklære bloggen for åpen igjen. Nå som jeg skal ut å reise, og folk rundt meg gjerne vil følge litt med, velger jeg å skrive her istedenfor å sende ut lange kjedelige reisemail. jeg kommer til å legge ut mye bilder, og håper å skrive så ofte som mulig.



Nå sitter jeg på Gardermoen helt alene.. Det er veldig rart, sagt hade til mamma og pappa, og alle vennene. Jeg gleder meg til å komme bort å starte på nytt, men det er fortsatt ganske skummelt når du går gjennom alle kontrollene helt alene, og vet du skal være det resten av året.

Jeg skal til Hawaii for å gå på noe som heter en DTS, noe jeg gleder meg til. Jeg skal være der til april da mamma og pappa kommer ned for å hente meg sammen med min bestevenninne Madeleine!

Men siden det er her jeg skal tilbringe dette året, skal jeg nok overleve!