søndag 2. august 2009

JOSEFINE

Josefine er ei jente. Josefin er ei veldig fin jente. En av jentene jeg digger mest i hele verden. Hun er digg! Josefine er den morsomste jeg vet om. Hun gjør ALT. Josefine monger like lett som meg. Hun er den mest naturlige pene, sexy, utadvente, celulittfrie, dansende, leende jenta jeg kjenner. Jeg liker Josefine! jeg vil at Josefine skal bo i Hamar. Jeg vil ha Josefine er nå- sammen med meg. Jeg savner Josefine Gracia Slaaen.

2 kommentarer:

 1. WOW! impressive, anniken. du tar virkelig mine ordre bokstavelig, - og det likerrr jeg :D du eeer sååå fin duu! som jeg sier, jeg er hos deg i tankene, face og hjertet, pedo-anniii :D hahahahh! skulle gjerne blogga om deg òg, men blogg har jeg ikke, så gjør det heller på piczo-siden min (som btw er www.-hotbabejgs-.piczo.com) haaahaha!! jeg er glaa i deg, jeg, min kjære!! du er sabla herlig i grunn :):) heia freak´a-mongiser!!!
  (må bare lagre meg som anonym, for forsto ikke no under der.. MEN, det er meg josefine gracia slaaen. hohohoii

  SvarSlett
 2. Sjekk linken til Celebration 07: http://www.youtube.com/watch?v=8dCTypxN3JE
  Celebration er beste vestkantbuss 4 EVER! Dette er gutta sine det som vet å hvordan det er å feste i Russetiden...;)
  Haha, Dysthe tar av med øldynking på den Russedressjenta som intervjuer Celebrationkara. Dysthe var jeg forelsket i på videregående og på Slemdal skole.

  SvarSlett