tirsdag 6. oktober 2009

Peiskos

Nå sitter jeg foran peisen, helt alene. Det er kjempe koselig. Det snør ute, er kald. Mens her er det varmt. Sitter og hører på koselig musikk og spiser oreo. Hva mer kan man tenke seg etter en deilig dusj? Enda diggere er det at jeg sitter med koseklær og varme pelssko. Ser det for meg i hodet og det høres litt rart ut, men det er det ikke. Jeg koser meg. Kanskje en venninne og litt jenteprat ville gjort det bedre. Men er nåtid som teller, og nå koser jeg meg masse.

7 kommentarer:

 1. ååå!!! nå fikk jeg lyst til å ha jenteprat med deg :) :( kan du ikke si ifra litt før neste gang ?!?! planer for helgen?!? eller lyst til å finne på noe med emg i morgen kveld kanskje ? :)har ferdig blanda brownies :)

  SvarSlett
 2. åå, jeg skal på hytta med familien. men kanskje du kan være med meg? hihi

  SvarSlett
 3. ååå :( men jeg skal passe hans J. til i morgen kveld da! =\.. og torsdag kanskje! møkk!!! tenkte sånn, mens hans j sov at du kunne komme og holde meg med selskap og brownies jeg da:)

  SvarSlett
 4. kommer om det er før fredag jeg :D

  SvarSlett
 5. gjør du ? :D åååhh herlig!! nå som jeg trodde jeg måtte være alene... og spise alene ..... hehe :) godt å høre en nesten nabo bestevenn kan komme bort :D mamma og pappa skal ti ltolga for å dra på besøk til olga og arve.. foreldrene til jørn.. fordi olga klarer nestn ikke å gå osv.. hu er veldig dårlig nå =\... huff.. så koselig om du kom :D

  SvarSlett
 6. Hahaha SNØR det i Hamar? Hahaha!
  ...men må innrømmer jeg misunner deg kosekvelden. Jeg kommer gjerne på en slik en neste vinter? (:

  SvarSlett
 7. wow, det hørtes koselig ut, anniken!! joiner gledelig en peisdate med deg en kveld i fremtiden!! forresten; helskjønt bilde av deg da søta:)

  SvarSlett