fredag 28. august 2009

belgiske vaffler


Noen som har smakt belgiske vafler? det er sykt deilig! Dere burde alle prøve det ut. Her er en oppskrift på de vaflene mamma og susie lager til oss!
http://www.foodnetwork.com/recipes/emeril-lagasse/classic-belgian-waffles-recipe/index.html


-Anniken

torsdag 27. august 2009

utilfrets

i dag, er jeg sliten. Jeg er trøtt, jeg orker egentlig ikke å finne på noe å skrive, men jeg prøver allikevel. Denne dagen har gått sykt sakte. Bare kjedelige ting har skjedd. Det vil si:
-skole
-mer skole
-se på egyptisk fil i historien, med en litt ekkel lærer
-skolevalg med en viss Hans bauge.
-jobb i laange timer

og etter det, hva er det vel egentlig å si? bare sittet hjemme i senga mi, sovet, sett på zack og cody, gjort MASSE lekser, og sittet i senga igjen.


er jeg finest med kort eller langt hår? vil gjøre noe med det!

-Anniken

tirsdag 25. august 2009

mandag 24. august 2009

hekledilla

Som mange vet, så er jeg veldig glad i å hekle luer og pannebånd! dette har jeg gjort siden jeg var bitteliten, og kommer sikkert alltid til å fortsette med det! Om jeg liker å hekle kommer ofte i perioder. Jeg hadde en periode på noen mnd rett før jul, og nå har den kommet tilbake! jeg hekler luer i alle fasonger og farger. Jeg tror jeg er såpass kul da, at jeg har mitt eget "merke" som egentlig ikke er noe merke, bare det jeg skriver på luene mine. Dette "merke" har fått det fine navnet GIRAFF,så det synes jeg er veldig kult! Om noen er interessert i å kjøpe lue av meg så er det bare å si ifra!

-Anniken

lørdag 22. august 2009

fortsettelse

mongo

vi som har det gøy, lever ofte lengst! i kveld har jeg vært med Henriette og hatt det supergøy! vi var på poesi, og nå har vi hmm, gjort det meste!
digger det!

-Anniken
-

fredag 21. august 2009

koselig rom

Ååå, nå er jeg glad i rommet mitt igjen! det har blitt skikkelig koselig, siden jeg har ryddet og ordnet og forandret på det! så om noen vil komme å spise godteri, eller kakao og boller en dag, så er det bare å si ifra!

torsdag 20. august 2009

20.08.09

Idag er en dag. Denne dager er kjip, og lang og kjedelig. Idag begynte jeg på skolen kl 0815. Det er tidlig nok det, for meg som liker å begynne kl 10. I de tre første timene hadde vi trykk og foto. Ikke at det ikke er noe morsomt, men idag satt vi bare å hørte på læreren, som mente han hadde alzeimers, prate. i 3 laange timer. så skjedde forsåvidt det samme i historien. treeeg lærer. Men heldigvis, var kjemilæreren min borte idag, så vi slapp tre timer med kjemi. Så da, så flink som jeg skulle være, satte meg på biblioteket og skulle gjøre lekser. Neida, heter du Anniken byberg, blir det ikke noe lekser når du sitter med andre og har muligheten til å gjøre HVA SOM HELST. menmen, jeg dro hjem etterhvert,  og nå ligger jeg her i senga og skal på jobb om 20 min. Er ikke helt ladd, men det går nok greit! 

- Anniken

tirsdag 18. august 2009

savner barndommen


Er det fler enn meg som savner barndommen? I det siste har jeg tenkt mye på dette, og det er noe jeg virkelig mener. Tenk over det! Når man er små, kan bare gå rundt å ha det gøy. Det er ingen som forventer at du skal oppføre deg veldig pent, rydde rommet hele tiden, vaske rommet selv, eller mest; å gjøre lekser HVER dag. Når man gikk på barneskolen var det stort, og gøy å få en lekse, og man gjorde den med flid. Nå er det bare masse strev og krav hele tiden, både på skolen, jobben og på fritiden. Jeg kunne virkelig ønske jeg var barn noen ganger. Tenk så gøy det hadde vært.

fredag 14. august 2009

masse blod

I de siste ukene har det ufrivillig blitt MASSE blod på meg. Uansett hva jeg gjør eller prøver, så begynner jeg å blø, på en eller annen måte! Det er fryktlig irriterende, for jeg er egentlig redd for blod, eller jeg ser ikke på det frivillig. Pga dette har denne uken hjulpet meg veldig! Nå blir jeg iallfall ikke kvalm av å se blod! 


onsdag 12. august 2009

1 cm

Nå har skorpen på såret jeg fikk på longboardgruppa, blitt 1 cm tykk! Den er ekkel. Den har masse lange tråder fra en genser, under skorpa. Det er masse gul tykk gugge som renner ut av såret. Den gugga er klissete og renner nedover armen min. Det er ekkelt å se på såret, men det er veldig lett å bli fristet til å pille på det.

tirsdag 11. august 2009

for en uke!

FOR en uke! det har vært helt sykt rått på ARENA! vi har bada, solt oss, kost oss, spist is, vært på møtes, hatt det sosialt, blitt kjent med mange nye, og stått maasselongboard! Nå tørr jeg faktisk å bremse skikkelig, og sladde, eller hva man kaller det. Det er skikkelig gøy! må prøves ut av alle. Det er bare å satse, selvom det er farlig, lærte jeg. Det er seff litt skummelt, men det blir mye mer morsomt da!















-Anniken

mandag 3. august 2009

Arena

Nå, i morgen tidlig bærer det av gårde til arena! Alle jentene skal sove i telt å kose seg! gleder meg max! Det betyr også at jeg ikke får vært på facebook eller blog på en stund! men men, kos dere der dere er, så koser vi oss i arena!

-Anniken

søndag 2. august 2009

JOSEFINE

Josefine er ei jente. Josefin er ei veldig fin jente. En av jentene jeg digger mest i hele verden. Hun er digg! Josefine er den morsomste jeg vet om. Hun gjør ALT. Josefine monger like lett som meg. Hun er den mest naturlige pene, sexy, utadvente, celulittfrie, dansende, leende jenta jeg kjenner. Jeg liker Josefine! jeg vil at Josefine skal bo i Hamar. Jeg vil ha Josefine er nå- sammen med meg. Jeg savner Josefine Gracia Slaaen.