fredag 23. oktober 2009

why should´nt i feel down?
when all they do, is to crush me .

- Anniken

tirsdag 13. oktober 2009

SK8

I dag har jeg vært og sett på noen av de tøffeste gutta som fins. nemlig skateguttene på B & M, og noen av dem på M & T, selvom de skater for den butikken. Det var konkurranse på østre torg, og jeg blir helt imponert av å se på dem. De er liksom så små, men samtidig så store. Til tross for str og alder er det helt sykt det de driver med. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig i det hele tatt å løfte et brett mens man fortsatt står på det, og i tillegg snurrer de og kicker de som bare det.
I går hadde vi "team-kveld" hjemme hos oss, hvor vi samlet skaterene som skater for B & M, av de som bor hjemme, og hadde det kjempekoselig. Jeg vet at mange av dem hater blogg, men må liksom skrive om dem allikevel.
(ELIAS MÅ NEVNES)
- AnNiKeN

lørdag 10. oktober 2009

RYDDE

I dag har jeg vært flink. vet dere hvorfor? fordi jeg har ryddet rommet, rengjort rommet, plukket epler med mamma og brettet klær. Dette er ikke noe jeg gjør veldig ofte, men mamma vil nok det skulle vært gjort mer. men men. Jeg har også gått igjennom skoene mine igjen, og mamma fant 13 par jeg kunne gi bort til noen som trenger det, så jeg gikk med på det. Det føles litt rart, siden jeg ikke liker å gi bort ting, men samtidig veldig godt. Nå gjør jeg noen andre en god gjerning.
nå skal jeg gjøre lekser, og være flink!

- Anniken

tirsdag 6. oktober 2009

Peiskos

Nå sitter jeg foran peisen, helt alene. Det er kjempe koselig. Det snør ute, er kald. Mens her er det varmt. Sitter og hører på koselig musikk og spiser oreo. Hva mer kan man tenke seg etter en deilig dusj? Enda diggere er det at jeg sitter med koseklær og varme pelssko. Ser det for meg i hodet og det høres litt rart ut, men det er det ikke. Jeg koser meg. Kanskje en venninne og litt jenteprat ville gjort det bedre. Men er nåtid som teller, og nå koser jeg meg masse.